Poona Hoeselt BC

sinds 1983.

Cluboutfit

De kogel is door de kerk. Voor onze nieuwe cluboutfit hebben we de keuze gemaakt voor het sportmerk Jako. We hebben een overeenkomst met het bedrijf TXTILE, een jong innovatief bedrijf uit Hoeselt, dat gaat zorgen voor de bestellingen en bedrukkingen. Jako heeft mooie sportkleding, ook geschikt voor badminton, en leden van Poona krijgen 25% korting op hun aankopen. Wij hebben gekozen voor de collectie Performance, in de kleuren royal/marine blauw.
De bovenkleding zal steeds bedrukt worden op de rug met ons clublogo, dit wordt gesponsord door de club en kost niets extra. Een gepersonaliseerde bedrukking met uw naam op de rug is ook een extra optie.
Als lid van Poona kunnen jullie bestellingen plaatsen via onze webshop. Alle bestellingen worden verzameld en periodiek doorgegeven en bedrukt. Eind december zal een eerste keer alles verwerkt worden. De webshop zal open blijven voor nabestellingen tot zeker eind 2023.
Om u te helpen de juiste maten te kiezen, heeft Jako een handige maattabel. We zullen ook zorgen dat we een aantal pasmaten beschikbaar hebben.

0 Likes

t-shirt.jpg

Geef een antwoord