Beslissing BadmintonVlaanderen

Badminton Vlaanderen heeft ondertussen wat meer info gegeven wat betreft competitie/toernooien/ranking…:
 
Competitie:

De competitie voor dit seizoen wordt vroegtijdig stopgezet. Dit wil zeggen dat de afgelaste ontmoetingen in de huidige periode van 12/03 t/m 19/04 alsook de nog te spelen ontmoetingen na 19/04 niet meer zullen plaatsvinden of opnieuw ingepland worden. Badminton Vlaanderen heeft beslist om alle stijgers en dalers te berekenen op basis van de rangschikking na afsluiten van de heenronde om elke ploeg een gelijk aantal matchen gespeeld te laten hebben. Dit betekent dus dat de rangschikking van de ploegen op 31/12/19 zal gelden voor deze berekeningen. Stijgen en dalen zal exact verlopen zoals het normaal op het einde van het seizoen gebeurt. De finale rangschikking zal later nog door ons gecommuniceerd worden zodat dit voor iedereen duidelijk is.

De klassementen die dienen gebruikt te worden voor de basisopstellingen voor volgend seizoen zijn diegene bepaald op 02/03/19 na klassementswijziging.
Over de afloop van de Nationale competitie zal na overleg met BBF later gecommuniceerd worden.


Tornooien:

Alle toernooien tot en met 30 april worden afgelast. Elke maand zal de situatie opnieuw geanalyseerd worden en op de eerste dag van de maand zal een beslissing worden genomen voor de maand die daarop volgt. Dit betekent dus dat op 1 april een beslissing wordt genomen voor de maand mei. Pas na groen licht kunnen de inschrijvingen voor toernooien in de daaropvolgende maand opengesteld worden.

Over het al dan niet plaatsvinden van de IPJO zal ook begin april beslist worden in overleg met de provincies.


Transferperiode:

Sport Vlaanderen is momenteel in overleg met ons over een eventuele verlenging van de transferperiode, meer communicatie hierover komt later.


Ranking:

Alle punten behaald gedurende de periode van afgelastingen op hetzelfde tijdstip vorig jaar zullen overgenomen worden naar dit jaar. Voor competitie zullen dit alle resultaten na 11 maart zijn, voor toernooien is dit van 11 maart tot de datum waarop toernooien hervat worden, ten vroegste vanaf mei dus.  De competitieresultaten behaald in de terugronde voor 12 maart blijven ook gewoon meetellen.

1 Like

news1.jpg

  • Bericht auteur:

Geef een reactie