Maatregelen voor de sportsector vanaf 1 december

  • Indien het gaat om sportlessen, -trainingen, georganiseerd door een club of vereniging, met maximum 4 personen waaronder een meerderjarig trainer of begeleider. Overige georganiseerde sportactiviteiten voor personen vanaf 13 jaar zijn niet toegelaten.
  • Indien hierop uitzonderingen mogelijk zijn in het kader van onderwijsactiviteiten van het leerplichtonderwijs, dan kan je de modaliteiten hiervoor terugvinden via deze link (typ “lichamelijke opvoeding” in de zoekbalk).

Voor het overige blijven de maatregelen van kracht zoals ze tot vandaag golden en werden deze via het MB verlengd tot 15 januari 2021. Morgen zullen de aangepaste documenten (algemeen protocol en maatregelen in de sport vanaf 1 december) worden gepubliceerd door Sport Vlaanderen.

0 Likes

news1.jpg

  • Bericht auteur:

Dit bericht heeft 3 reacties

Geef een reactie